Οδηγός για σπιτικό χούμους

Ορίστε ένας οδηγός για σπιτικό χούμους.
Η διαδικασία είναι σχεδόν ίδια σε όλες τις συνταγές
Τα ρεβίθια, τα λευκά και τα μαύρα φασόλια, το παντζάρι, όλα πρέπει να τα βράσουμε καλά, εκτός και αν τα βρούμε σε κονσέρβα, όποτε και θα πρέπει να τα περάσουμε από το νερό για να διώξουμε οποιοδήποτε ίχνος συντηρητικού.
Τα βάζουμε όλα μαζί στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να πάρουμε μια μαλακή κρέμα, εάν θέλουμε πιο λεπτή υφή προσθέτουμε 1 κουταλιά της σούπας νερό τη φορά.


Κλασσικό


Με φέτα και σπανάκι


Με μαύρα φασόλια και καπνιστή πιπεριά chilli (chipotle)


Με πέστο και ταχίνι


Με βασιλικό, μαϊντανό και αρτεμισία


Με παντζάρι και ταχίνι


Με αβοκάντο και πιπεριά χαλαπένιο


Με ταχίνι και Harissa


Με λευκά φασόλια και λιαστές ντομάτες


Με φασόλια σόγιας και ταχίνι


Με μαύρες ελιές και πιπεριά Φλωρίνης


Με γιαούρτι και μυρωδικά


Με φυστικοβούτυρο


Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα