Σάλτσα μήλου
Μία εύκολη σάλτσα μήλου, για να συνοδεύσετε κρεατικά, και όχι μόνο.
Προετοιμασία 10 λεπ.
Μαγείρεμα 45 λεπ.
- 5 πράσινα μήλα
- 1 στικ κανέλα
- 2 κ.τ.σ. νερό
- 1 κ.γ. καστανή ζάχαρη
Σε μια μικρή κατσαρόλα, προσθέτουμε όλα τα υλικά και την καλύπτουμε με μεμβράνη.
Τοποθετούμε τη κατσαρόλα σε πολύ χαμηλή φωτιά και σιγοβράζουμε, για περίπου 40-45 λεπτά.
Ανακινούμε, ανά τακτά χρονικά διαστήματα την κατσαρόλα για να μην κολλήσουν τα μήλα.
Μεταφέρουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας στο multi και το πολτοποιούμε.
Σερβίρουμε τη σάλτσα μήλου ζεστή.