Go Back

Σάλτσα μήλου

Μία εύκολη σάλτσα μήλου, για να συνοδεύσετε κρεατικά, και όχι μόνο.
Προετοιμασία 10 λεπ.
Μαγείρεμα 45 λεπ.
Κατηγορία Σάλτσα
Αποδίδει 6 μερίδες

Υλικά
  

  • 5 πράσινα μήλα
  • 1 στικ κανέλα
  • 2 κ.τ.σ. νερό
  • 1 κ.γ. καστανή ζάχαρη

Οδηγίες
 

  • Σε μια μικρή κατσαρόλα, προσθέτουμε όλα τα υλικά και την καλύπτουμε με μεμβράνη.
  • Τοποθετούμε τη κατσαρόλα σε πολύ χαμηλή φωτιά και σιγοβράζουμε, για περίπου 40-45 λεπτά.
  • Ανακινούμε, ανά τακτά χρονικά διαστήματα την κατσαρόλα για να μην κολλήσουν τα μήλα.
  • Μεταφέρουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας στο multi και το πολτοποιούμε.
  • Σερβίρουμε τη σάλτσα μήλου ζεστή.