Σε αλατισμένο νερό που βράζει, μαγειρεύετε τα σπαγγέτι για 2 λεπτά λιγότερο από τις οδηγίες της συσκευασίας και στη συνέχεια στραγγίζετε.
Ζεσταίνουμε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι, στη συνέχεια προσθέτουμε την παντσέτα και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να τραγανίσει (περίπου 3 λεπτά).
Προσθέστε τις φέτες των κρεμμυδιών και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 2 ακόμη λεπτά.
Ρίχνουμε το κρασί και προσθέτουμε τα μερικώς μαγειρεμένα ζυμαρικά.Μαγειρέψτε, ανακατεύοντας κατά διαστήματα τα ζυμαρικά, μέχρι να απορροφηθεί σχεδόν το κρασί και να μαγειρευτούν τα ζυμαρικά. Ανακατέψτε την θρυμματισμένη φέτα και το αλατοπίπερο. Πριν σερβίρετε, προσθέστε τα 3/4 από τα ψημένα καρύδια.
Μεταφέρετε σε ένα μπολ σερβιρίσματος και πασπαλίστε με το υπόλοιπο 1/4 από τα ψημένα καρύδια.