Go Back

Μπρουσκέτες με αγγουράκι και κρεμμύδι

Προετοιμασία 10 λεπ.
Μαγείρεμα 10 λεπ.
Κατηγορία Ορεκτικά-Συνοδευτικά

Υλικά
  

  • 1 κ.τ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί
  • 1 κ.τ.γ. ζάχαρη
  • 1 κ.τ.γ. αλάτι
  • 16 φέτες μπαγκέτα φρυγανισμένες
  • 100 γρ τυρί κρέμα αρωματισμένο από πριν ή με άρωμα από τα μυρωδικά που θα του βάλετε εσείς
  • αγγούρι κομμένο σε φέτες

Οδηγίες
 

  • Σε ένα κατσαρολάκι, βάλτε το ξύδι κόκκινου κρασιού, τη ζάχαρη, το αλάτι και το νερό και βράστε το gia 1-2 λεπτά.
  • Προσθέστε το κρεμμύδι και αφήστε το να παραμείνει μέσα στο κατσαρολάκι μέχρι να μαλακώσει, 10 έως 12 λεπτά. (με αυτόν τον τρόπο κάνουμε ένα είδος πίκλας)
  • Απλώστε το τυρί κρέμα πάνω στις φρυγανισμένες φέτες της μπαγκέτας.
  • Με ένα κουταλάκι, βάλτε πάνω από το τυρί το αγγούρι και το κρεμμύδια από το κατσαρολάκι, προσέχοντας να μην πάρετε πολύ από το υγρό.
Keyword αγγούρι, τυρί κρέμα, Χριστούγεννα