Go Back

Παγωτό γιαούρτι ροδάκινο

Προετοιμασία 5 λεπ.
Κατάψυξη 6 ώρες
Συνολικός Χρόνος 6 ώρες 5 λεπ.
Κατηγορία Επιδόρπιο, Παγωτό
Αποδίδει 6 παγωτά

Υλικά
  

  • 2/3 κούπας γιαούρτι με γεύση βανίλια
  • 2 κ.τ.σ. μέλι
  • 2 ροδάκινα μικρά ώριμα, ψιλοκομμένα
  • 1/4 κούπας σμέουρα κομμένα στη μέση
  • 1/2 κούπας γκρανόλα

Οδηγίες
 

  • Βάζουμε στο μπλέντερ και κάνουμε πουρέ το γιαούρτι, το μέλι και τα τρία τέταρτα των ροδάκινων μέχρι να μαλακώσουν.
  • Μοιράζετε τα σμέουρα και τα υπόλοιπα ροδάκινα σε 6 έως 8 φόρμες παγωτού. Γεμίστε κάθε φόρμα με περίπου 1/4 του φλιτζανιού με το μείγμα του γιαουρτιού.
  • Ρίχνουμε από πάνω λίγη γκρανόλα.
  • Τα βάζουμε στην κατάψυξη 6 έως 8 ώρες.
Keyword γιαούρτι, ροδάκινο