Go Back
Print
Recipe Image
Παγωτό γιαούρτι ροδάκινο
Εκτύπωση συνταγής
Pin Recipe
Προετοιμασία
5
λεπ.
Κατάψυξη
6
ώρες
Συνολικός Χρόνος
6
ώρες
5
λεπ.
Κατηγορία
Επιδόρπιο, Παγωτό
Αποδίδει
6
παγωτά
Υλικά
2/3
κούπας
γιαούρτι
με γεύση βανίλια
2
κ.τ.σ.
μέλι
2
ροδάκινα
μικρά ώριμα, ψιλοκομμένα
1/4
κούπας
σμέουρα
κομμένα στη μέση
1/2
κούπας
γκρανόλα
Οδηγίες
Βάζουμε στο μπλέντερ και κάνουμε πουρέ το γιαούρτι, το μέλι και τα τρία τέταρτα των ροδάκινων μέχρι να μαλακώσουν.
Μοιράζετε τα σμέουρα και τα υπόλοιπα ροδάκινα σε 6 έως 8 φόρμες παγωτού. Γεμίστε κάθε φόρμα με περίπου 1/4 του φλιτζανιού με το μείγμα του γιαουρτιού.
Ρίχνουμε από πάνω λίγη γκρανόλα.
Τα βάζουμε στην κατάψυξη 6 έως 8 ώρες.
Keyword
γιαούρτι, ροδάκινο