Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα αυτής της συνταγής είναι να αφήσετε τα αγγουράκια τουρσί να στεγνώσουν. Το κουρκούτι θα κολλήσει καλύτερα επάνω τους και θα μειώσει το πιτσίλισμα.
Αυτά τα τηγανητά αγγουράκια τουρσί είναι λίγο πικάντικα - όχι πολύ, αλλά είναι διακριτικά πικάντικα. Μπορείτε να παίξετε όμως με τα ντιπ και να κάνετε διάφορες γεύσεις, μέχρι και καυτερό για αυτούς που αντέχουν.
Ένα θερμόμετρο για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας του λαδιού κατά το τηγάνισμα είναι απαραίτητο. Το να μαντέψεις πότε το λάδι είναι στη σωστή θερμοκρασία δεν είναι καλή ιδέα.
Εάν δεν υπάρχει η απαραίτητη πείρα, τα σωστά εργαλεία κάνουν όλη τη διαφορά ανάμεσα σε μια επιτυχημένη διαδικασία τηγανίσματος ή σε ένα τεράστιο χάος.