Ανακατεύουμε τα βατόμουρα (σμέουρα), το χυμό από τα λάιμ, τη ζάχαρη και το αλάτι σε ένα μπλέντερ. Χτυπάμε σε υψηλή ταχύτητα μέχρι να γίνει δέσουν καλά τα υλικά, περίπου 1 λεπτό.Στραγγίζουμε μέσα από ένα λεπτό σουρωτήρι σε μια κανάτα. Πετάμε ότι υπάρχει στο σουρωτήρι.Προσθέστε κρύο νερό και ανακατεύουμε ελαφρά. Προσθέτουμε πάγο.Σερβίρουμε σε ποτήρια γεμάτα πάγο, γαρνιρισμένα με σμέουρα και φέτες από λάιμ.