Κόψτε τη μπαγκέτα σε φέτες. Με ένα πινέλο περάστε ελαφρά την κάθε φέτα με ελαιόλαδο και βάλτε τις φέτες σε ένα ταψί που έχετε καλύψει με λαδόκολλα και ψήστε για περίπου 10 έως 15 λεπτά ή μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν.
Βγάλτε το ταψί από το φούρνο και αφήστε το λίγο να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου, τότε πάρτε μια μια φέτα και ξυστέ επάνω της λίγο σκόρδο, αυτό θα του δώσει περισσότερη γεύση.
Απλώστε πάνω σε κάθε φέτα λίγο από το χούμους και εάν θέλετε από ένα φυλλαράκι δυόσμο.