Ελληνικά


Αυτή η συνταγή για αυτά τα απλά ορεκτικά, έρχεται μαζί με δυνατές αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας.

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 12-17 λεπτά
Σερβίρει: 8-12

Υλικά

1/2 μικρό κρεμμύδι, ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα
3 κουταλιές της σούπας φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα,
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Θαλασσινό αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
8 φέτες λευκό ψωμί

Διαδικασία

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175°C. Ανακατεύουμε το κρεμμύδι, τη μαγιονέζα, την παρμεζάνα και το μαϊντανό σε ένα μέτριο μπολ. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.

Αφαιρούμε την κόρα από το ψωμί. Χρησιμοποιώντας ένα στρογγυλό κόπτη μπισκότων 2,5cm , κόβουμε από το ψωμί περίπου 32 δίσκους. Τοποθετούμε το ψωμί σε ένα φύλλο ψησίματος και ψήνουμε, μέχρι να ροδίσουν, 10-15 λεπτά.

Προθερμάνετε το γκριλ. Απλώνουμε περίπου 1 κουτ. μείγμα κρεμμυδιών σε κάθε δίσκο ψωμιού, στη συνέχεια, πασπαλίζουμε με περισσότερη παρμεζάνα και τα βάζουμε στο φούρνο για 1-2 λεπτά, μέχρι να πάρουν ένα απαλό καφέ χρώμα. Σερβίρουμε αμέσως.

Για την συνταγή αυτή χρησιμοποιήσαμε



English


This recipe for these simple hors d’oeuvres—come among with fondest childhood memories.

Preparation time: 10 mins
Cooking time: 12-17 mins
Serves 8-12

Ingredients

1⁄2 small yellow onion, peeled and finely chopped
1⁄2 cup mayonnaise
3 tbsp. freshly grated Parmigiano-Reggiano
2 tbsp. fresh parsley, finely chopped
Sea salt and freshly ground pepper
8 slices white bread

Instructions

Preheat oven to 175°C. Mix onion, mayonnaise, parmesan, and parsley in a medium bowl. Season with salt and pepper.

Remove crusts from the bread. Using a 2,5cm round cookie cutter, cut bread into 32 rounds. Place on a cookie sheet and bake, without turning, until golden, 10–15 minutes.

Preheat broiler. Spread about 1 tsp. onion mixture onto each round, then sprinkle with more parmigiano-reggiano and brown under broiler for 1–2 minutes. Serve immediately.

For the recipe we used



Add a comment