
Ελληνικά
Πίτσα με βάση από μανιτάρι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε όλες τις γεύσεις της πίτσας, αλλά με λιγότερες θερμίδες.
Σερβίρει: 5
Υλικά
5 μεγάλα Portobello μανιτάρια2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Πεπερόνι
Τριμμένο τυρί μοτσαρέλα
σάλτσα μαρινάρα
Βασιλικός
Διαδικασία
Προθερμαίνουμε το γκριλ ή σε τα κάρβουνα σε εσωτερικό χώρο.Αφαιρούμε τις εσωτερικές νευρώσεις (το μαύρο μέρος) από τα μανιτάρια με ένα κουτάλι.

Βουρτσίζουμε με ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές τα μανιτάρια και τους ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
Ψήνουμε τα μανιτάρια μέχρι να έχουμε συρρικνωθούν λίγο αλλά να είναι τρυφερά, περίπου 5-7 λεπτά.
Αφαιρούμε από τη σχάρα τα μανιτάρια και με μια κουταλιά, βάζουμε από μια κουταλιά σάλτσα μαρινάρα στο εσωτερικό του μανιταριού, στη συνέχεια βάζουμε από πάνω το τριμμένο τυρί μοτσαρέλα και το πεπερόνι και το βάζουμε και πάλι στη σχάρα για να ζεσταθεί μέχρι να λιώσει το τυρί.
Σερβίρονται ζεστά, βάζοντας στην κορυφή βασιλικό πριν από το σερβίρισμα.
Για την συνταγή αυτή χρησιμοποιήσαμε
English
Mushroom pizza caps are a great way to enjoy all the flavors of pizza but with less calories.
Servings: 5
Ingredients
5 large portobello mushroom caps2 tbsp. olive oil
Pepperoni
Shredded mozzarella cheese
Marinara sauce
Basil
Instructions
Heat up your grill or indoor grill.Remove the inside ribbing of the mushroom caps with a spoon.

Brush olive oil on both sides of the mushrooms & season with salt and pepper.
Grill the mushroom caps until they’ve shrunk and are tender, about 5-7 minutes.
Remove from grill and with a tablespoon, spoon marinara sauce on inside of the mushroom then top with desired toppings and put on grill again and heat up until cheese has melted.
Serve hot, top with basil before serving.
Add a comment