1τζίντερξεφλουδισμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια
1κούπαχυμό λεμονιούφρέσκο χυμό από 10 έως 12 λεμόνια
1/2κούπαζάχαρη
1πρέζααλάτι
1κούπανερόκρύο
2κούπεςκλαμπ σόδα(ανθρακούχο νερό, σόδα, ότι σας αρέσει)
1λίτροπάγο
Οδηγίες
Βάζουμε τζίντζερ, χυμό λεμονιού, ζάχαρη, αλάτι και νερό σε ένα μπλέντερ. Ανακατεύουμε σε υψηλή ταχύτητα για 1 λεπτό. Στραγγίζουμε μέσα από ένα λεπτό σουρωτήρι σε μια κανάτα. Προσθέτουμε τη σόδα και πάγο και ανακατεύουμε ελαφρά για να τα συνδυαστούν οι γεύσεις.Σερβίρουμε αμέσως σε ποτήρια γεμάτα πάγο.