Σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνουμε και ανακατεύουμε το άμυλο ταπιόκας, το αλάτι, το baking powder, το γάλα, το βούτυρο και τα αυγά. Χρησιμοποιώντας τα χέρια σας, δεν χρειάζεται μίξερ, ζυμώνετε τη ζύμη μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά, περίπου 2 λεπτά είναι αρκετά.
Προσθέστε το τσένταρ και το Grana Padano στη ζύμη. Ζυμώστε απαλά για να μοιραστούν ομοιόμορφα τα τυριά ενώ αφήνετε μερικά μεγαλύτερα κομμάτια τυριού να παραμείνουν στην επιφάνεια, ζυμώνουμε περίπου 2 λεπτά.
Καλύψτε τη ζύμη με μεμβράνη η οποία όμως θα πρέπει να ακουμπά πάνω στη ζύμη. Βάλτε το μπολ με τη ζύμη στο ψυγείο όλη τη νύχτα για να αφήσετε το άμυλο να ενυδατωθεί πλήρως.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 ° C και ρυθμίστε τη σχάρα του φούρνου στην μεσαία θέση. Αφαιρέστε τη ζύμη από το ψυγείο και φτιάξτε μπάλες περίπου 4-5 εκ. χρησιμοποιώντας τις παλάμες των χεριών σας. Κάντε μια εσοχή στο κάτω μέρος κάθε μπαλίτσας χρησιμοποιώντας το πίσω μέρος μιας ξύλινης κουτάλας ή του αντίχειρα σας.
Σε ένα ταψί που έχετε καλύψει με λαδόκολλα, τοποθετήστε τις μπαλίτσες αφήνοντας 2-3 εκ. χώρο μεταξύ τους. Ψήνουμε μέχρι να διογκωθούν και να ροδίσουν, περίπου 20 λεπτά, περιστρέφοντας το ταψί μία φορά κατά το ψήσιμο.