Είναι τόσο γευστικό το αποτέλεσμα που αξίζει να κάνουμε το κοτόπουλο με παρμεζάνα, φρεσκομαγειρεμένο μόνο και μόνο για να το κάνουμε σάντουιτς μετά.
Το κοτόπουλό μας βγαίνει εξαιρετικά τραγανό και ζουμερό, οπότε θέλουμε ένα ψωμί που να αντέχει σε αυτό το βαθμό υγρασίας χωρίς να διαλυθεί. Η τσιαπάτα ταιριάζει απόλυτα εδώ.
Η επιπλέον σάλτσα, το επιπλέον τυρί και ο λίγος χρόνος που το βάζουμε στο γκριλ βοηθούν απλά το σάντουιτς να κολλήσει.