sandwich chickpeas green curry salad
sandwich chickpeas green curry salad

Σάντουιτς με Ταϊλανδέζικη σαλάτα και πράσινο κάρυ

από Christos  , , ,   

Απρίλιος 22, 2017

Απογειώστε τη γεύση της κλασικής σαλάτας με ρεβίθια, προσθέτοντας πάστα πράσινου κάρυ, μάνγκο και θρυμματισμένα κάσιους, όλα μαζί σε ένα απολαυστικό σάντουιτς.

  • Προετοιμασία: 10 λεπτά
  • Απόδοση: 6 σάντουιτς περίπου

Συστατικά

1 κονσέρβα (425γρ) ρεβίθια ή 425γρ βρασμένα ρεβίθια από εσάς

1 φλιτζάνι φρέσκο μάνγκο, σε κύβους

4 κουταλιές σούπας μαγιονέζα vegan

2 κουταλιές της σούπας πράσινο κάρυ

1/4 του φλιτζανιού αλατισμένα κάσιους, θρυμματισμένα

Αλάτι και πιπέρι για τη γεύση

Φέτες από το αγαπημένο σας ψωμί

Προαιρετικά:

Κρεμμύδια

Ντομάτα

Οδηγίες

1Συνδυάστε τα ρεβίθια, το πράσινο κάρυ και τη vegan μαγιονέζα σε ένα μπολ.

2Αλατοπιπερώνετε ανάλογα με τη γεύση σας και τα πιέζετε όλα μαζί με το εργαλείο που κάνετε τις πατάτες πουρέ, εάν δεν έχετε, ένα πιρούνι θα σας κάνει μια χαρά τη δουλειά. Βεβαιωθείτε ότι δεν τα έχετε λιώσει εντελώς και έχετε αφήσει κάποια υφή.

3Ρίξτε τους κύβους του μάνγκο και τα θρυμματισμένα κάσιους, ανακατέψτε ελαφρά.

4Προσθέστε μια καλή ποσότητα του μείγματος ρεβίθια κάρυ σε μια φέτα από το αγαπημένο σας ψωμί, στη συνέχεια, βάλτε από πάνω φέτες ντομάτας και κρεμμύδι, εάν χρησιμοποιήσετε.

5Κλείνετε με την δεύτερη φέτα και σερβίρετε.

00:00

0 Κριτικές

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα