Καβουρμάς με αυγά

Καβουρμάς με αυγά

από Christos  ,   ,

Φεβρουάριος 22, 2019

Με λίγη φαντασία και πολύ μεράκι ο καβουρμάς μπορεί να γίνει εξαιρετικό φαγητό και να δώσει ένα ιδιαίτερο χρώμα σε κάθε τραπέζι σας.

  • Προετοιμασία: 5 λεπτά
  • Μαγείρεμα: 15 λεπτά

Συστατικά

1-2 παχουλές φέτες καβουρμά βουβαλίσιο

1-2 κουτ. ελαιόλαδο ή βούτυρο καλό

1 πιπεριά πράσινη κέρατο, κομμένη σε φετάκια

λίγο μπούκοβο

ελάχιστο αλάτι

1 σφηνάκι τσίπουρο

2 αυγά

Οδηγίες

1Ζεσταίνουμε το λάδι ή βούτυρο σε ένα τηγανάκι και μαραίνουμε την πιπεριά.

2Ρίχνουμε το μπούκοβο, ανακατεύουμε 1-2 φορές και ρίχνουμε τον καβουρμά, αφού πρώτα τον έχουμε σπάσει σε κομμάτια.

3Ανακατεύουμε μερικές φορές, ρίχνουμε λίγο αλάτι και σβήνουμε με το τσίπουρο.

4Κάνουμε μια τρύπα στην μέση του τηγανιού και ρίχνουμε προσεκτικά μέσα τα αυγά.

5Ρίχνουμε από πάνω πιπέρι και λίγο αλάτι και κατευθείαν στον φούρνο, μέχρι να σφίξει το ασπράδι.

00:00

0 Κριτικές

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα