Πέστο με κατσικίσιο τυρί

 

Πέστο με κατσικίσιο τυρί

Λίγα υλικά και απίστευτη γεύση
Προετοιμασία 15 λεπ.
Κατηγορία Vegetarian, Ντιπ

Υλικά
  

  • 2 φλιτζάνια βασιλικο φρέσκα φύλλα από τη γλάστρα σας ή συσκευασμένα
  • 1/2 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
  • 230 γρ τυρί κατσικίσιο
  • 1-2 κ.τ.γ. σκόρδο λιωμένο
  • 1/2 κ.τ.γ. αλάτι
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο

Προαιρετικά

  • μουστάρδα απαλή, πικάντικη, Ντιζόν, ότι θέλετε και όση θέλετε, ανάλογα με την γεύση που θέλετε να δώσετε
  • ρίγανη φρέσκια ή αποξηραμένη, ποσότητα ανάλογα με την ένταση που θέλετε

Οδηγίες
 

  • Βάλτε το βασιλικό, τα τυριά, το σκόρδο και το αλάτι (και τα προαιρετικά υλικά, εάν τα χρησιμοποιήσετε) σε έναν μπλεντεράκι και χτυπήστε τα μέχρι να γίνουν κρέμα. Προσθέστε λίγο λίγο το ελαιόλαδο και ανακατέψτε μέχρι να πάρει την σύσταση που σας αρέσει.
    Σερβίρετε αμέσως ή αποθηκεύστε στο ψυγείο.
Keyword κατσικίσιο τυρί, Μουστάρδα, ρίγανη, Χωρίς γλουτένη

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα