Cooking Method: Κατσαρόλα

Παριζιάνικη ζεστή σοκολάτα

Όταν η ψύχρα του χειμώνα έρχεται στο Παρίσι, μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις είναι να πιείτε ένα φλιτζάνι πλούσια ζεστή σοκολάτα, σε ένα από τα πολλά καφέ της πόλης. Αλλά δεν έχει σημασία πού ζείτε, μπορείτε εύκολα να κάνετε και να απολαύσετε τη γεύση της ζεστής σοκολάτας του Παρισιού στο σπίτι.

από marilou

Χοιρινές μπριζόλες με κολοκύθα και φασκόμηλο

από marilou

Μπρασάκι από τη Θράκη

Η θρακιώτικη εκδοχή για το αρνάκι του Πάσχα, γίνεται στην κατσαρόλα και σερβίρεται μια εβδομάδα μετά την Κυριακή του Θωμά.

από marilou

Πικάντικη μαρμελάδα πιπεριάς

Χρησιμοποιήστε αυτή την πικάντικη λιχουδιά σαν συνοδευτικό μαζί με τυριά, ψητά κρέατα και αλλαντικά, σε καναπεδάκια και όπου αλλού σας αρέσει…

από marilou