Cooking Method: Κατσαρόλα

mageiritsa-kotopoulo

Μαγειρίτσα με κοτόπουλο

Δεν αγαπούν όλοι το κρέας ενώ υπάρχουν και αρκετοί που ενώ λατρεύουν το κρέας δεν μπορούν το συκώτι. Για όλες αυτές τις περιπτώσεις ή ακόμα και για εκείνους που απλά θέλουν να δοκιμάσουν το κάτι διαφορετικό σε αυτές τις γιορτές σας προτείνουμε αυτή τη διαφορετική εκδοχη αυτού του παραδοσιακού πιάτου.

από Christos

Σφολιατάκια με κρέμα μπρόκολο και τυρί

Αυτά τα σφολιατάκια γεμάτα με τυρί και μπρόκολο είναι ένα τέλειο σνακ ή ορεκτικό και κάνετε ένα ωραίο ξεκίνημα για το γεύμα σας. Τραγανή ζύμη, τυρένια γέμιση και νόστιμο μπρόκολο!

από Christos

Οι λουκουμάδες κολοκύθας της μαμάς με σως καραμέλας

Αφράτοι και ελαφριοί λουκουμάδες κολοκύθας με σάλτσα καραμέλας. Αυτή η συνταγή φέρνει σε εμένα πολλές νοσταλγικές εικόνες, όλες μέσα σε ένα πιάτο.

από Christos

Ρολάκια με σπαράγγια και σος βαλσάμικου

Σπαράγγια, τυλιγμένα σε φύλλο σφολιάτας, συνοδευόμενα από ένα απαλό ντιπ με βάση το βαλσάμικο ξύδι, είναι ένας απλός, κομψός τρόπος για να παρουσιάσουμε τα σπαράγγια στο τραπέζι μας.

από marilou

Καρμπονάρα με σπαράγγια στο φούρνο

Ένα πιάτο με ζυμαρικά πολύ εύκολο να προετοιμαστεί, γεμάτο με γεύσεις και αρώματα που ακόμη και η πιο εκλεκτικοί θα μπουν στον πειρασμό να δοκιμάσουν!

από marilou

Ζυμαρικά Κοχύλια γεμιστά με κιμά και τυρί

Λίγο ακόμη τυρί παρακαλώ!!!

από marilou

Πατάτες στο φούρνο με κρέμα γάλακτος

Είναι ένα υπέροχο πιάτο, με γεύση ήπια, κρεμώδη και ισορροπημένη, ακόμη και αν δεν μπορέσετε να βρείτε όλα τα υλικά, μπορείτε πολύ εύκολα να τα αντικαταστήσετε, τα πράσα με κρεμμυδάκια, το εστραγκόν με φρέσκο θυμάρι και σχοινόπρασο ή με ξερή ρίγανη, προσθέστε παρμεζάνα, κάντε ότι θέλετε.

από marilou

Κοτόπουλο με σπαράγγια και κονφί κρόκου (αυγού)

Θέλαμε να φτιάξουμε ένα πιάτο που να βρεθούν μαζί το κοτόπουλο και το αυγό, έτσι για πλάκα, για να δούμε τελικά, η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα.

από marilou

Πικάντικα μαυρομάτικα φασόλια

Μια συνταγή που δένει αρμονικά τα μαυρομάτικα με πιπεριές, μπέικον, ντομάτα και μπούκοβο. Αυτό τα καθιστά το τέλειο συνοδευτικό για ψητά κρέατα και όχι μόνο…

από marilou